Bursdagsvinner i juli 2024

Hver måned gir vi kundene våre som har bursdag en spesiell mulighet til å gjøre en forskjell. Vi mottok flere hundre nominasjoner til mange gode formål i juli, og den som ble trukket ut som vinner i juli var Lørenskog Karate Klubb. De mottar dermed et bidrag på kr 5.000, – Gratulerer!

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2024/09/20240827_185030-1024x768-1-980x438.jpg

Foto: Lørenskog Karate Klubb

 Lørenskog Karate klubb ble etablert i 1976, og er en av de eldste og største karateklubber i Norge. I klubben har de barn og voksne i alle aldre, med et godt tilbud til alle nivåer fra nybegynner til viderekomne. Klubben legger stor vekt på å ha erfarne instruktører, et godt miljø, samt utfordrende og morsomme treninger i Lørenskoghallen.

– Vi i Lørenskog Karate Klubb setter stor pris på gaven. Pengene skal brukes på beskyttelsesutstyr til juniorgruppa. For oss er det viktig å satse på de unge utøverne. Vi er en klubb som har et lavterskeltilbud, men med gode resultater i både NM, Kyokushin Open og andre turneringer. Det er de unge utøverne som er fremtiden i Lørenskog Karateklubb, sier styreleder Thomas Evensen.

Lørenskog Karate Klubb

Foto: Lørenskog Karate Klubb

 

Husk å sjekke e-posten din når du har bursdag for å nominere DIN hjertesak

 Slik fungerer det:

  1. Er det din bursdagsmåned? Gratulerer! Du vil få en e-post fra oss der du kan nominere din favorittorganisasjon, idrettslag eller et annet veldedig formål.
  2. Alle nominerte blir med i trekningen av 5.000 kroner.
  3. Vinneren trekkes i begynnelsen av neste måned, og om det er DIN hjertesak som blir trukket ut får du æren av å formidle dette videre.

Kan få ytterligere støtte

Hver måned vinner én nominasjon kr 5.000, men det stopper ikke der – hvert halvår trekker vi ut en heldig vinner av kr 25.000 blant alle nominerte.

Vi ser frem til å støtte flere av våre kunders hjertesaker!