En inspirerende kveld i Hønefoss

23. november inviterte Viken Fiber og Altibox styremedlemmer i boligselskap fra Ringerike til en hyggelig og lærerik ettermiddag på Gledeshuset i Hønefoss. Her fikk kundene høre om de nyeste tjenestene innenfor tv, internett og strømming, samt tips om brannvern og elbillading. Viken Fiber ønsket tilbakemeldinger fra kundene på hva de ønsker seg av en god tv- og bredbåndsleverandør.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2023/11/Honefoss1-980x438.jpg
Kundene i fokus

Salgsansvarlig Vidar Torp Andersen ønsket velkommen til de 34 fremmøtte representantene fra Hønefoss-regionen. Han snakket om viktigheten av å være lokalt til stede i de områdene kundene befinner seg i. Med 14 års erfaring i bransjen, kjente mange av de som var til stede Vidar fra før.

Lise Skaug, som til daglig jobber som strategisk rådgiver, fortalte om hvordan Viken Fiber arbeider med samfunnsansvar og hva som er grunnen til at de sponser både idrettslag og e-sportklubber. Lise satte søkelys på hvordan Viken Fiber ønsker å ivareta de gode relasjonene de har til kundene, og hva de gjør for at kundene skal få bedre hjelp og mer informasjon. Hun fortalte blant annet at de nå har opprettet en egen styretelefon som styremedlemmer kan benytte for å få god hjelp dersom det er noen problemer med tv- og internettjenestene i sameie eller borettslaget.

Ansatte i Viken Fiber ønsket kundene velkommen.

Enda bedre Altibox-tjenester!

Bjørn Holterman fra Altibox fortalte om historien til Altibox og hvordan de har overtatt tronen etter Telenor som Norges største fiberleverandør. Han fortalte også om den nye strømmetjenesten Altibox X som er tilgjengelig for alle som har tv-tjenesten, og at Altibox kommer med en ny tjeneste innenfor nettvern, som skal hjelpe kundene med å surfe tryggere på nett.

Gode diskusjoner rundt bordet, Bjørn Holterman med fornøyde kunder.

Flere tjenester samlet

På scenen sto også Ketil Granbakken fra Lyse Energi. Han kunne fortelle om hvordan selskapene jobber på tvers for å kunne tilby kundene flere tjenester, og bli en totalkunde. Lyse kan for eksempel tilby elbillading til borettslagene dersom de har installert fiberbredbånd fra Viken Fiber. Han fortalte også at med en ny vannmåler fra Lyse, kan styrene i borettslagene hjelpe beboerne til å bruke mindre vann, og kun bli fakturert for det vannet de faktisk bruker, og dermed spare penger.

 

Brannvern

Avslutningsvis snakket vår brannvernekspert Tom Erik Galambos om hva styremedlemmene burde fokusere på i arbeidet med å sette opp brannvernrutiner for deres boligselskap. Han ga mange gode råd og tips på hvordan man kan jobbe forebyggende, men også hva man bør tenke på dersom uhellet er et faktum.

Hva sier kundene om oss?

Det var stor enighet blant kundene i at de satt pris på å bli invitert på et slikt arrangement. De verdsetter å ha en kontaktperson å forholde seg til, og de satt pris å kunne komme med tilbakemeldinger om hva de er fornøyde og misfornøyde med. Flere sa at de lærte mye om tjenestene sine og muligheter de ikke var klar over, i løpet av kvelden.

Tor Gunnar Simonsen, som er styreleder i Hagen BRL, mente at det var veldig nyttig å delta på arrangementet og oppfordrer alle kunder som blir invitert på et slikt arrangement, til å delta!

 

Viken Fiber ønsker å takke alle som deltok for en hyggelig kveld og for mange gode tilbakemeldinger.