Mine Sider

På Mine Sider kan du endre navn på det trådløse nettverket, velge ditt tv-innhold, sjekke faktura og kontrollere om vi har riktig kontaktinformasjon deg, og legge til flere familiemedlemmer. 

Så tidlig som mulig er det lurt å opprette en bruker på Mine Sider. Dette gjør du her på vikenfiber.no ved å velge ‘logg inn’ oppe til høyre – velg så Mine Sider og «aktiver konto og få tilgang». 

Innhold og kanaler du kan velge

Valgfritt innhold velger du med poeng. Poengene kommer sammen med abonnementet ditt og du betaler ikke for å velge inn eller ut innhold med poengene dine. Du kan velge ditt innhold så ofte du vil.

På Mine Sider ser du dine tilgjengelige poeng, og hva de ulike kanalene og tjenestene ‘koster’. De fleste kanalene velger du for 1 eller 2 poeng. Abonnementet inneholder også noen faste kanaler og tjenester som ikke kan velges bort. Du har også mulighet for å kjøpe flere poeng under betalt innhold på Mine Sider.

Velg dine kanaler og tjenester på Mine Sider, via nettleser på mobil, nettbrett eller pc/Mac.

Se oversikt og velg ditt innhold her

Altibox-appen

En tur hjemmefra trenger ikke gå på bekostning av underholdningen! Med Altibox-appen kan du se Tv, filmer og serier på nettbrett og mobil – uansett hvor du er. Du kan laste ned favorittinnholdet og se de offline på farten.

Med Altibox TV har du tilgang til både faste og valgfrie kanaler, samt strømmetjenester og betalt innhold direkte i Altibox-appen på mobiltelefon, nettbrett eller PC/Mac. Utvalget du har tilgang til utenfor hjemmenettverket er hovedsakelig det samme, men kan endre seg avhengig av juridiske avtaler.

Les mer om mulighetene, og hvordan du laster ned appen her

Altibox e-post

Slik tar du i bruk e-posttjenesten fra Altibox

Faktura

Faktura starter ved ønsket oppstart av tjenester. Første faktura inneholder resterende dager fra startmåneden og neste påløpende måned. Den første fakturaen vil derfor vike noe fra vanlig månedspris. 

AvtaleGiro og eFaktura 

Med AvtaleGiro eller eFaktura slipper du å tenke mer på betaling av regningen fra oss. Du slipper også fakturagebyr. Referansenummer for eFaktura finner du øverst på din siste faktura fra oss. Bruk dette nummeret under tjenesten for eFaktura i nettbanken.  

AvtaleGiro oppretter du også i nettbanken din. Sett maksbeløpet høyere enn din høyeste regning fra Altibox. Husk at regningen inkluderer filmleie og tilleggspakke, hvis du har bestilt dette. Med AvtaleGiro betaler du aldri mer enn du skal hver måned!

Les mer om faktura her