Har du bursdag? Gjør den ekstra spesiell med Viken Fiber og lokalsamfunnsstøtte

Vi i Viken Fiber tror på å støtte vårt lokalsamfunn og gjøre en positiv forskjell. Derfor gir vi deg som kunde en spesiell mulighet til å feire bursdagen din ved å bidra til lokale initiativer som betyr noe for deg.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2020/12/AdobeStock_391733265-980x438.jpeg
Hvordan det fungerer 

Har du bursdag denne måneden? Da vil du motta en e-post fra oss som gir deg muligheten til å nominere ditt favorittformål. Alle nominerte blir automatisk med i trekningen av 5.000 kroner. Vinneren kunngjøres tidlig neste måned, og hvis det er ditt valg som blir trukket, får du gleden av å dele den fantastiske nyheten!

Bidrag til lokalsamfunnet

Vi gir deg muligheten til å gjøre din bursdag ekstra meningsfull. Pengene går direkte til å støtte lokale prosjekter, spesielt rettet mot å skape positive opplevelser for barn og unge fra familier med begrensede ressurser.

Ekstra støtte

Alle våre kunder med bursdag denne måneden kan nominere en lokal gruppe eller organisasjon. I tillegg til den månedlige premien på 5.000 kroner, er alle nominerte med i trekningen om 25.000 kroner hver sjette måned.

Viktig å nominere

Hold øye med e-posten din på bursdagen din for å nominere din lokalsamfunnsfavoritt og bli med i trekningen! Bli med oss i å feire din dag og gi tilbake til samfunnet med en ekstra porsjon glede!