Suveren fart og full frihet med Viken Fiber

Hvem har vel tid eller lyst til å vente på en treg nettilkobling, eller å oppleve at filmen du strømmer på TV-en plutselig hakker og stopper opp? Det slipper du med fiber.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2021/08/AdobeStock_193406670-980x438.jpeg

Med stadig flere teknologiske dingser og duppeditter i hus som skal kobles opp til internett, stilles det større krav til nettkapasiteten – spesielt hvis dere er flere som skal på nett samtidig.

Den suverene fordelen med fiber er at hele familien får full frihet til å strømme musikk, film og serier, se TV, surfe på nettet, game og laste ned, uten begrensninger. Det er nok kapasitet til at du aldri igjen trenger å rive deg i håret av frustrasjon fordi nettet ikke tåler presset fra flere brukere på én gang.

Visste du forresten at fiber ikke bare er det beste alternativet for at dere alle kan dele et raskt internett, men at fibernett også får samfunnet til å gå rundt?

Fiber gir større muligheter

Fiber har blitt like selvfølgelig som vann og strøm, og er nå en viktig del av samfunnskritisk infrastruktur. Vi klarer oss ikke uten, særlig nå som den digitale hverdagen har kommet for å bli og stadig flere tjenester digitaliseres.

Det er herlig å kunne velge og vrake mellom utallige underholdningstjenester og skaffe deg et smart hjem som tatt rett ut fra en sci-fi-film. I tillegg tar tjenester som helse og omsorg, undervisning og samferdsel i bruk teknologi. Men for at digitaliseringen faktisk skal gjøre livene våre enklere, trenger vi et raskt og stabilt kjernenett i bunnen. Heldigvis har fiber overlegen kapasitet til å håndtere fremtidens økende behov.

Viken Fiber jobber for at den digitale utviklingen skal fortsette ved å bygge, grave og drifte fibernett over store deler av Østlandet – og vi fortsetter hele tiden å bygge ut fibernettet vårt.

Via fiberkabelen leverer vi Altibox TV- og internettopplevelser og sørger for at du og dine alltid har nok kapasitet og stabile linjer. Med andre ord leverer vi bredbåndstjenester til over 200 000 kunder i over 50 kommuner i Oslo, Viken og Vestfold og Telemark fylke, som alle kan fortsette å ta den digitale hverdagen for gitt.

Hvorfor skal du velge fiber?

Bor du i et område der du har mulighet til å koble deg på fiberbredbånd er det bare gode grunner til å gjøre det. Fiber er en suveren teknologi som gir nær ubegrenset nettkapasitet, i tillegg til et stabilt, lynraskt og tidsriktig nett som dekker behovet ditt, hjemme og på jobb.

Det gir deg underholdning med lysets hastighet, bokstavelig talt. Med fiberoptikk fraktes datasignaler via lys og med lysets hastighet over lange strekninger, uten at det går utover kvaliteten. Alle våre kunder er garantert å få én dedikert fiberlinje helt inn til egen bolig, noe som betyr at din tilgang ikke påvirkes av naboens nettbruk.

Du trenger aldri å irritere deg over tregt nett igjen!