Bursdagsvinner i april 2024

Hver måned gir vi kundene våre som har bursdag en spesiell mulighet til å gjøre en forskjell. Vi mottok flere hundre nominasjoner til mange gode formål i april, og blant dem var Morten Lia som hadde nominert Kongsberg Golfklubb Juniorgruppe som sin hjertesak. Han har dermed sørget for at juniorgruppa mottar et bidrag på kr 5.000, – Gratulerer til Kongsberg Golfklubb Juniorgruppe!

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2020/12/AdobeStock_391733265-980x438.jpeg

Hvem er så Kongsberg Golfklubb Juniorgruppe?
Vi lar dem presentere seg selv her:

Takknemlig

– Det var en fantastisk overraskelse for oss at et medlem hadde nominert juniorene. Og tenk at vi vant! Det var utrolig hyggelig. Tusen takk. Vi har en raskt økende juniorgruppe som stadig satser på de ulike turneringen vi har i regionen vår Kongsberg-Oslo og Srixon Tour som er en nasjonal turnering.

Deltakelse på turneringer er noe vi oppmuntrer til i klubben og Viken Fiber sitt bidrag vil gjøre det mulig for flere juniorer å kunne delta, og klubben kan dekke start-kontingenter og andre kostnader som for eksempel klær når juniorene våre representerer klubben utenfor hjemmebane.

– Golf er en karakterdannende idrett som oppmuntrer til raushet mellom spillere og en høflig sjargong. Dette kan bevises på Kongsberg golfklubb. Tusen takk igjen, sier Elin Saatvedt, juniorrepresentant i klubbstyret.

Kongsberg golfklubb juniorgruppe
Kongsberg golfklubb juniorgruppe
Kongsberg golfklubb juniorgruppe

Husk å sjekke e-posten din når du har bursdag for å nominere DIN hjertesak

 Slik fungerer det:

  1. Er det din bursdagsmåned? Gratulerer! Du vil få en e-post fra oss der du kan nominere din favorittorganisasjon, idrettslag eller et annet veldedig formål.
  2. Alle nominerte blir med i trekningen av 5.000 kroner.
  3. Vinneren trekkes i begynnelsen av neste måned, og om det er DIN hjertesak som blir trukket ut får du æren av å formidle dette videre.

Kan få ytterligere støtte

Hver måned vinner én nominasjon kr 5.000, men det stopper ikke der – hvert halvår trekker vi ut en heldig vinner av kr 25.000 blant alle nominerte.

Vi ser frem til å støtte flere av våre kunders hjertesaker!

 

Her er våre tidligere bursdagsvinnere:

Mars: Moss Styrkeidrettsklubb

Februar: Skiens grane IF