Grenseløs underholdning for hele familien

Er du lei av de kveldene du ikke finner noe å se på tv eller av at barna krangler over hvem som skal bestemme over fjernkontrollen? Kanskje er det de voksne som aldri blir enige? Bli kvitt frustrasjonen med Altibox fra Viken Fiber!

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2020/10/Artikkel-BRL-980x438.jpg

Med fiber fra Viken Fiber er du ikke bare sikret internett med lysets hastighet, men også tilgang til tidenes underholdningspakke. Bor du i et område der vi kan levere fiber til deg, kan vi også levere Altibox – et personlig underholdningstilbud der du kan håndplukke akkurat det som passer deg og din familie.  

Skjem dere bort med total valgfrihet 

Altibox TV gir deg blant annet et poengsystem du kan styre som du vil. I tillegg til noen faste kanaler du kjenner til fra før, kan du velge mellom hele 70 norske og internasjonale kanaler og strømmetjenester. Hva sier du til seriegiganten HBO Nordic, serieuniverset ABC Studios, barnebiblioteket Toonix eller filmbiblioteket Viasat FilmFavoritter? Nå kan du også strømme deg bort med TV 2 Sumo Film og Serier! 

Velg kanaler til sportsentusiasten, seriejunkien, historienerden eller den matinteresserte. Du finner også kanaler til barna, den reiselystne og den som er opptatt av vitenskap – i tillegg til flere strømmetjenester. Det aller beste er at det stadig fylles på med mer innhold! 

5 gode grunner til å velge Altibox fra Viken Fiber: 

  1. Start forfra: Gikk du glipp av første målet i fotballkampen eller rakk du ikke starten på nyhetssendingen? Start sendingen forfra! 
  2. Tilgang til hele NRK-arkivet: Se NRKs programmer både bakover og fremover i tid, og søk blant kanalens store og innholdsrike arkiv. Du får også tilgang til NRK Super. 
  3. 7 dagers programarkiv: Du trenger ikke tilpasse deg kanalenes sendeskjema hvis det ikke passer deg, for innholdet blir liggende én uke etter at sendingen gikk på tv. 
  4. 500 timer lagring: Det er så mange timer at du kan se på opptak døgnet rundt i nesten tre hele uker! Selv om det kanskje ikke er så aktuelt, betyr det at du kan ta opp veldig mange programmer uten å gå tom for lagringsplass. 
  5. Enklere tv-hverdag: Når du har koblet sammen fjernkontrollen og dekoderen, kan du gjemme bort sistnevnte om du vil. Har du en Apple TV (4 eller nyere), trenger du heller ikke en egen dekoder på hytta.  

Vi kan i tillegg nevne at du alltid får sylskarpe tv-bilder i høy kvalitet og at det ikke finnes noen begrensninger på hvor mange programmer og filmer du kan ta opp samtidig. Laster du ned Altibox-appen kan du se alle opptakene din offline – også på mobil og nettbrett. Perfekt når tv-en er opptatt om kvelden eller når du er på farta.  

Hvorfor velge Altibox fra Viken Fiber? 

Svaret er enkelt: Altibox er ikke bare et komplett underholdningsunivers, men har også landets mest fornøyde kunder – og det for tiende året på rad! Det kommer frem i EPSI Rating Norge sin nasjonale måling av kundetilfredshet innen både tv og bredbånd.  

Og hele 10 år med Norges mest fornøyde kunder er det faktisk ingen andre leverandører som kan skilte med. Det gjør at vi i Viken Fiber er ekstra motivert for at enda flere i Oslo, Viken og Vestfold og Telemark fylke skal få ta del i Altibox sin imponerende tv-løsning. 

Sammen sørger vi for å levere til forventningen om lynraskt internett og gi deg total valgfrihet til å se akkurat hva du vil, når du vil og hvor du vil – enten du liker å binge serier, oppdage nye filmer eller se tegneserier med barna.