Overtakelse av bredbåndsvirksomhet

Viken Fiber AS overtar bredbåndsvirksomhet fra ITAS-Instrumenttjenesten AS og DKnett AS

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2020/04/internet-people-sitting-980x438.jpg

Viken Fiber AS har inngått avtaler med Instrumenttjenesten AS (ITAS) og datterselskapet DKnett AS om å overta deres bredbåndsvirksomhet i Ås og Frogn. Viken Fiber er et av Norges største fiberselskap og leverer Altibox-tjenester til nærmere 190.000 kunder i nærmere 60 kommuner på Østlandet.

ITAS og DKnett besluttet allerede i 2018 å selge sin bredbåndsvirksomhet, og i forrige uke ble en avtale med Viken Fiber signert. -Jeg føler meg trygg på at våre totalt 1.900 bredbåndskunder i begge selskap vil bli godt ivaretatt av Viken Fiber, sier administrerende direktør hos ITAS, Jan Aksel Næss.

Instrumenttjenesten AS startet utbygging av fibernett i Ås kommune i 2005 og har kontinuerlig utvidet nettet frem til 2020. I dag omfatter det bedriftskunder og privatkunder i Ås, Frogn og Vestby. Instrumenttjenesten AS samarbeidet i mange år med DKnett om å bygge ut kabel-TV og bredbånd, og fra 2013 har DKnett AS vært et heleid datterselskap av Instrumenttjenesten AS.

-Viken Fiber er veldig glad for å ha kommet til enighet med ITAS og DKnett om denne avtalen, og ser frem til fortsatt å bygge fibernett i Ås, Frogn og tilstøtende områder. Gjennom avtalen kan vi bidra til at enda flere innbyggere og bedrifter i regionen får tilgang til moderne fibernett, sier administrerende direktør i Viken Fiber, Anne Berit Rørlien. -Inntil videre vil ikke kundene merke noen endring, men etter hvert vil vi kontakte dem med tilbud om våre Altibox-tjenester, presiserer hun.

Viken Fiber har hovedkontor i Drammen, og flere avdelingskontorer spredt på Østlandet.
-Lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene er svært viktig for oss, og det er noe vi vet at kundene våre setter pris på, sier Anne Berit Rørlien.

Viken Fiber er en del av det landsdekkende Altibox-partnerskapet, og leverer Altibox sine produkter for høyhastighetsbredbånd, tv og telefoni. En nasjonal og uavhengig kundeundersøkelse utført av EPSI har kåret Altibox til beste bredbåndsleverandør i 10 år på rad.

Viken Fiber eies av Lyse Fiberinvest (65%), Glitre Energi (26,5%), Lier Everk Holding (4,6%) og Hadeland Energi (3,9%).

Pressekontakt: Anne Berit Rørlien, epost anne.berit.rorlien@vifiber.no, mobil 900 100 61