Lynraskt fibernett hos Drammen Padel

Da Daniel Picard innførte idretten padel i Drammen i mai 2019, traff han blink. I løpet av mai 2022 mer enn dobler han kapasiteten med syv baner i ny hall på Åssiden. Der installerer Viken Fiber produktet Altibox Bedrift Premium, for det kan by på både lynraskt fibernett og stabil og sikker wifi.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2022/04/Daglig-leder-i-Drammen-Padel-Daniel-Picard-til-v.-og-bedriftsradgiver-i-Viken-Fiber-Stian-Jensen-foran-dagens-hall-pa-Berskaug.-30.03.22.-4670-980x438.jpg

Tekst og bilder: Tom Helgesen / Drammensavisa

Padel er rett og slett en blanding av tennis og squash, og det er en ganske ny sport som har tatt helt av. – Jeg kommer selv opprinnelig fra tennis-sporten, men ble helfrelst for padel allerede etter første forsøk. Det tenkte jeg andre også ville bli, og det har slått til enda mer enn forventa, sier Daniel. Selv i det tøffe året 2021 klarte han å dra i land et lite overskudd med en omsetning på 3 millioner kroner.

Gir rask mestringsfølelse

I padel er det vanligvis to spillere på hvert lag som spiller mot hverandre. Derfor blir dette en sosial og morsom aktivitet som gir rask mestringsfølelse. – Racketene er mindre enn squash- og tennisracketer, og er uten strenger. Dette gir spilleren mer kontroll over racketen, sier han. Dette er et lavterskeltilbud for den som vil holde seg litt i form, for det blir spill uansett nivå på utøveren.

Drammen Padel

Padel er en idrett i sterk vekst, og her er spillet i gang i hallen på Berskaug som snart får avløsning.

Åpner ny, stor hall i mai

Etter snaue tre år må Daniel altså utvide med ny hall, kun et hardt padel-slag unna den ”gamle” hallen. – Brække Eiendom bygger ny, stor hall for oss rett ved siden av den vi har i dag i Ingeniør Rybergsgate 99. Etter planen skal hallen åpne i mai måned, forteller mannen som innførte padel-sporten til Drammen. Den splitter nye hallen skal inneholde blant annet syv padelbaner, tre golfsimulatorer, styrkerom og møterom. Mange nye aktiviteter står også på tapetet, som blant annet Damenes aften, sosiale turneringer og frokostpadel.

Drammen Padel

Hvis alt går som planlagt, kan daglig leder i Drammen Padel, Daniel Picard, ønske velkommen til en ny padelhall med hele syv baner på Berskaug i mai. 

God kapasitet på formiddagen

– Er det enkelt å bestille seg en time for å leie en bane her i dag for den som har lyst til å prøve seg?

– Tja, etter klokka 16.00 kan det være flere ukers ventetid for å få tak i en bane. På formiddagen derimot har vi god kapasitet, så kom gjerne og bestill time da, sier daglig leder i Drammen Padel. Ellers er dette en sport som flere generasjoner kan drive med, og det er blant annet 40 unger med på barnekurs i Drammen. Prisen ligger for øvrig på 400 kroner for en times leie av bane. Når det er fire stykker som spiller hver gang, så blir det kun en hundrings på hver.

Wifi og lynraskt fibernett

God nettilgang og at alt virker som det skal, er helt vesentlig også for Drammen Padel. – Daniel vil heller bruke tiden sin på kundene, slik at flest mulig kan få spilt padel. Wifi og lynraskt fibernett tar vi oss av, sier Stian Jensen, bedriftsrådgiver i Viken Fiber. – Drammen Padel får et trådløst nett med både trygg brannmur og utvidet sikkerhet på gjestenettet. Her får ingen hackere adgang, sier Stian og smiler.

Drammen Padel

Daglig leder i Drammen Padel, Daniel Picard (til v.) og bedriftsrådgiver i Viken Fiber, Stian Jensen, foran dagens hall på Berskaug. 

Ypperlig for bedrifter med opp til 50 ansatte

– Daniel Picard er kunde av Viken Fiber i dag, og i den nye hallen har han bestilt Altibox Bedrift Premium. Det er en løsning som samler de viktigste tjenestene en bedrift trenger for stabilt og sikkert trådløst nett. Ja, det passer egentlig for alle typer bedrifter, enten du jobber i butikk, restaurant, barnehage, på et kontor eller med logistikk. Løsningen retter seg spesielt mot mindre bedrifter med opp til 50 ansatte. Kan tilpasses for øvrig både etter behov, størrelse og kompleksitet, forklarer bedriftsrådgiveren i Viken Fiber.