Nå er Netflix i boks hos Altibox

Altibox har lansert en helt ny underholdningsopplevelse som vil gi enda større valgfrihet og tilgang til mer underholdning.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2021/11/web-viken-papirhuset-980x438.jpg

Altibox-partnerskapet har over en halv million TV-kunder i Norge. Den nye tv- og strømmeboksen gir mulighet for å velge inn Netflix med poeng.

Kundene kan nå oppgradere til en ny tv- og strømmeboks basert på Android TV som blant annet vil gjøre det mulig å velge inn strømmetjenesten Netflix.

– Vi løfter kundeopplevelsen enda et hakk og er meget fornøyd med dette samarbeidet, som gir kundene muligheten til å få den beste underholdningen hos oss med Netflix som en del av Altibox-opplevelsen, sier leder for underholdningstjenester i Altibox, Kjetil Hagen.

Netflix er en av verdens ledende strømmetjenester og mange kunder har over lang tid etterspurt muligheten for å få Netflix inn i tilbudet fra Altibox. Løsningen som nå kommer, vil gjøre det svært enkelt for tv-titterne å velge inn Netflix gjennom Altibox’ eget fleksible poengsystem.

– Samarbeidet med Altibox er et utrolig kult steg og gjør at vi kan nå ut enda bedre lokalt på en fleksibel og kreativ måte. Gjennom vårt samarbeid med Altibox gjør vi det mulig for brukerne å ta del i en fantastisk bredde av prisbelønt underholdning med serier, filmer og dokumentarer, alt fra The Crown til norske Hjem til jul, sier Patrick Danckwardt, Head of Business Development Norden i Netflix.

Netflix-appen er forhåndsinstallert for nye kunder og eksisterende kunder som bestiller Altibox sin nye tv- og strømmeboks kalt Modell A. Foruten muligheten for Netflix, har Modell A flere fordeler:

  • Du kan selv samle alt på ett sted; strømmetjenestene du elsker, og kanalene du er vant til.
  • Enda større tilgang til underholdning enn noen gang via Google Play-butikken – der kan både spill og apper lastes ned.
  • Mulighet for trådløs tilkobling gjør at du kan plassere tv-en hvor du vil.
  • Kan kombineres med eksisterende dekoder.
  • Enkel og moderne brukeropplevelse.

Les mer her