Nøtterø Sanitetsforening med driftssikkert trådløst nett fra Altibox Bedrift

– Som huseier er det viktig for oss å kunne tilby våre leietakere et driftssikkert trådløst nett, forteller styreleder Terje Vangås ved Nøtterø Sanitetsforening Eiendom AS. De fikk nylig installert den nye wifi-løsningen fra Altibox Bedrift i sine lokaler på Grindløkken.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2021/09/NSE-Facebook-960x438.jpg
Tekst: Anne Guro Lia Ringsevjen 

Nøtterø Sanitetsforening Eiendom AS kjøpte Grindløkken skole med sidebygning av Færder kommune i 2019. Bygningene er nå blitt pusset opp både innvendig og utvendig og sidebygningen har blitt sanitetsforeningens nye tilholdssted. Lokalene er i tillegg en møteplass hvor frivillige lag og foreninger kan leie seg inn.

– I år har vi fylt opp med leietakere som yoga, malerkurs, fotterapi, kor, Tønsberg Lions og Oseberg tekstilgruppe. I tillegg er det også kafe hver søndag på Grindløkken, forteller Vangås videre.

Tilbyr ny wifi-løsning for bedrifter

– Vi har allerede Altibox Bedrift fra Viken Fiber i dag på en av våre andre lokasjoner og er fornøyd med både service og pris. Det var derfor naturlig for oss å kontakte dem igjen da vi hadde behov for fibernett til Grindløkken.

–  Den nye pakkeløsningen Altibox Bedrift Premium ser ut til å dekke vårt behov for god og enkel løsning, installasjon og service. At Viken Fiber også tar ansvar for å sette opp wifi-nettet er en ekstra trygghet for oss. Det er og fint med en lokal leverandør som aldri er langt unna, sier Terje Vangås.

Altibox Bedrift Premium er en løsning som samler de viktigste tjenestene en bedrift trenger for stabilt og sikkert trådløst nett. Til løsningen har Altibox Bedrift valgt Cisco Meraki, en komplett, skybasert tjenesteplattform, for å sikre at de leverer den fleksibiliteten og sikkerhet en moderne arbeidsplass krever.

Viken Fiber sin første kunde på Altibox Bedrift Premium! Fornøyd bedriftsrådgiver Håkon N Pedersen i Viken Fiber og styreleder Terje Vangås i Nøtterø Sanitetsforening Eiendom AS.

Ekstra sikkerhet inkludert

Inkludert i pakken fra Altibox Bedrift får de også en utvidet sikkerhetspakke. Trafikken over nettverket blir kontrollert for tegn på digitale angrep eller andre sikkerhetstrusler, i tillegg til at skadelig programvare blir blokkert fra å komme inn på bedriften sitt nettverk. Sikkerhetspakken inkluderer også beskyttelse mot DDoS-angrep.

Altibox Bedrift Premium passer for alle typer bedrifter, enten du jobber i butikk, restaurant, barnehage, på et kontor eller med logistikk. Løsningen retter seg spesielt mot mindre bedrifter med opptil 50 ansatte.

Kontakt oss i dag!

Med Altibox Bedrift Premium får du et trådløst og stabilt nettverk som leverer funksjonaliteten din bedrift trenger, samtidig som vi ivaretar sikkerheten i nettverket.

Ta kontakt med oss i Viken Fiber – så finner vi den beste løsningen for din bedrift.

Dette er inkludert i Altibox Bedrift Premium*:

  • Cisco Meraki MX68-router
  • 1 stk innendørs wifi-punkt
  • Gjestenett
  • Utvidet Sikkerhet
  • Standard SLA

*krever Altibox Bedrift Fiberbredbånd.