Viken Fiber sponser Superselma sin panteordning

Gjennom flere år har vi samarbeidet med organisasjonen Superselma, en frivillig, uavhengig og landsdekkende organisasjon som via innsamlede midler jobber for å skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2021/09/Pant-980x438.jpg
    Pant for lysglimt: Benedicte Louise Espedal, Camilla Marie Claussen og Joakim Borgersen Hansen i Viken Fiber.
Tekst: Anne Guro Lia Ringsevjen

På kontoret vårt i Drammen har vi plassert flere Superselma- pantebokser hvor våre rundt 140 ansatte kan levere tomflasker som kanskje ellers hadde vært i veien på kontoret eller bare blitt kastet.

–  Med denne panteordningen tar vi hensyn til miljøet, samtidig som vi støtter en veldig viktig sak, sier Joakim Borgersen Hansen i Viken Fiber.

Lysglimt

Tommy Kristiansen i Superselma forteller at det hele begynte en gang for flere år tilbake da Selma var under behandling. Garasjen var full av pant og ideen til et prosjekt for å skape Lysglimt for kreftsyke barn var i gang!

– Viken Fiber sin innsats betyr mye for Superselma, de kreftsyke barna og helt klart meg personlig at dere har tro vårt arbeid, sier Tommy Kristiansen.

Støtteforeningen for Kreftrammede jobber for å skape kunnskap og håp for kreftsaken. Superselma-prosjektet er foreningens barneprosjekt og deres fremste mål er å skape lysglimt til kreftsyke barn som er under behandling. De jobber for å nå ut til så mange som mulig med positive opplevelser og er opptatt av:

  • Tett dialog med helsepersonell for å hjelpe på beste måte.
  • Ta vare på pårørende.
  • At veien for å få hjelp er kort. Ta avgjørelser fortløpende.
  • Møte pasientene og de pårørende i den situasjonen de befinner seg i der og da med respekt, forståelse og ydmykhet.
  • Gi bedre kompetanse til helsepersonell.

Fokus på pant i september

– Siden de fleste av våre ansatte stort sett har hatt hjemmekontor siden mars i fjor, så har vi naturligvis ikke klart å samle inn like mange tomflasker på kontoret som tidligere, forteller Joakim.

­­­­ – Heldigvis begynner vi nå å trekke tilbake på kontorene, og hverdagen nærmer seg normal igjen. Vi har derfor satt fokus på Superselma sin panteordning nå i hele september.  Vi har oppfordret alle til å ta med seg sine tomflasker på jobb denne måneden, dermed håper vi med dette å kunne gi mer til Superselma.

Ønsker du eller din bedrift å delta på Superselma sin panteordning?

Har du også lyst til å bidra? Du kan gjøre dette privat ved å pante selv og vippse beløpet til 77762. Merk beløpet med «pant» i meldingsfeltet på vipps.

Du kan også få med din bedrift på panteordningen. Næringslivet er en viktig bidragsyter for Superselma og de er avhengig av samarbeid med bedrifter for å kunne gjennomføre sine prosjekter.

Vil du vite mer? Søk opp Superselma på Facebook, eller les mer på www.superselma.no