Scorer mål med bredbånd fra Viken Fiber

Som alle andre lag og foreninger er Mjøndalen IF avhengig av et raskt, stabilt og trygt nett med ubegrenset kapasitet for å gjøre hverdagen enklere. Da de skulle velge leverandør av fiberbredbånd var det bare én aktør som matchet alle kravene de hadde.

Mjøndalen IF bør være velkjent for de fleste, og da spesielt gjennom elitelagene i bandy og fotball. Men idrettsforeningen som nylig fylte 110 år har atskillig mer å by på.

– Vi er en fleridrettsklubb som har både topp- og breddeidrett – fra eliteserien til allidrett, og vi har et rikt tilbud under foreningens paraply, sier eventmanager Arne Ellevset.

– I de siste årene har vi fått mange nye idretter på plass, som blant annet judo og baseball. Det viser at Mjøndalen IF er en klubb som mer enn gjerne går nye veier for å aktivisere barn og voksne i lokalmiljøet.

Viken Fiber var det beste alternativet

Da den gamle stadion ble bygget ut i 2012, meldte behovet seg for et raskt, stabilt og trygt internett. Og som så mange andre bedrifter og foreninger, vurderte Mjøndalen IF flere tilbydere.

– Naturligvis var vi ute etter å få et godt produkt med høyest mulig kvalitet til mest mulig fornuftig pris. Det var også viktig for oss å velge et lokalt selskap – rett og slett få kortreist fiberbredbånd. Vi kom raskt frem til at Viken Fiber, som leverer fiberbredbånd fra Altibox Bedrift, var det beste alternativet, og fra dag én har vi spilt godt og feilfritt på lag sammen, forteller Arne.

I det daglige er Mjøndalen IF sitt behov for nett som hos de fleste andre. Det skal være lynraskt, problemfritt og i tillegg fungere like godt i perioder med mye trafikk.

»Når det koker som verst i eliteseriekampene må vi være trygge på at vi kan hente ut videoer og streame uten problemer i pausene, slik at vi er forberedt til neste omgang.»

Denne tryggheten får vi når vi er kunde hos Viken Fiber. Alt fungerer helt topp, og vi har ingenting å utsette på hverken kapasitet, kvalitet eller hastighet .

På spørsmål om Mjøndalen IF har hatt nedetid eller tregt nett i løpet av de ni årene som har gått, må Arne ta en lang tenkepause.

– Nei, ikke som jeg kan huske. Og hvis noe har skjedd er det vi som har gjort noe med en router eller lignende. Feilen har aldri ligget hos Viken Fiber.

Strålende fornøyd med Viken Fiber

I tillegg til Altibox Bedrift Fiberbredbånd fra Viken Fiber har Mjøndalen IF også Altibox TV. Ellevset er ikke overrasket at Altibox Bedrift og de lokale partnerne har Norges mest fornøyde bedriftskunder*.

Det er kanskje ikke så rart, sier Arne, for hos dem har kombinasjonen av tv og fiberbredbånd fungert 100 prosent hele veien.

– Jeg har faktisk ikke snakket med kundeservice i løpet av disse ni årene, det har enkelt og greit ikke vært behov for det. Eller jo – vi flyttet til nye lokaler for et par måneder siden, og det gikk helt smertefritt. Likevel ringte Viken Fiber for å følge opp og spørre om alt fungerte, så vi er godt ivaretatt.

– Så alt i alt har dere ikke vurdert en innbytter når det gjelder fiberbredbånd?

– Det har vi ikke, og jeg anbefaler mer enn gjerne Viken Fiber videre. Da får du raskt og stabilt nett uten nedetid. Vi er strålende fornøyd med Altibox-tjenestene som er levert av Viken Fiber, avslutter Arne.

Har du lyst på lynraskt fiberbredbånd med ubegrenset kapasitet til bedriften, laget eller foreningen din? Sjekk her, og bli en av landets mest fornøyde kunder du også!

*EPSI 2020.