Viken Fiber kjøper TVECO.NET

Kabel-TV- og fiberselskapet TVECO.NET AS med over 3500 bredbånds- og TV-kunder blir en del av Norges største rendyrkede fiberselskap.

– TVECO.NET har gjort en god jobb med å bygge ut bredbånd i området nordøst for Oslo og tatt godt vare på kundene sine. Sammen skal vi sørge for å gi tilgang til fiber og skape gode kundeopplevelser for enda flere innbyggere og bedrifter i et område med stor befolkningsvekst, sier administrerende direktør Anne Berit Rørlien i Viken Fiber. 

Viken Fiber AS har kjøpt 100 prosent av aksjene i TVECO.NET AS. Transaksjonen innebærer at TVECO.NET blir en del av det landsomfattende Altibox-partnerskapet som tilbyr Altibox-tjenester til private husholdninger og bedrifter i hele Norge. Alle ansatte i TVECO.NET vil fortsette i stillingene sine på Skedsmokorset som tidligere. 

– Vi er svært glade for at selskapet overtas av en solid aktør som har ambisjoner om ytterligere vekst i vårt markedsområde, sier daglig leder Werner Eriksen i TVECO.NET AS.  

Han vil fortsatt være med og lede selskapet, og med sin lokale kjennskap blir han en viktig nøkkelperson i videre vekst og utvikling av infrastrukturen.  

– TVECO.NET har vært kloke når de har etablert sin infrastruktur og har et godt utbygd nett av trekkerør som egner seg godt for fiberkabler. Det sikrer at vi kan konvertere kabel-TVkundene til fiber effektivt uten å måtte grave nye grøfter, og det gir et godt grunnlag for rask fiberutbygging til enda flere kunder. Videre ser vi veldig frem til å få de dyktige medarbeiderne i TVECO.NET med på laget vårt, sier administrerende direktør Anne Berit Rørlien i Viken Fiber. 

Oppkjøpet sikrer at TVECO.NETs kunder på sikt vil få tilgang til anerkjente TV- og bredbåndstjenester fra Altibox. Altibox-partnerskapet vant nylig en uavhengig nasjonal kundetilfredshetsmåling for 11. år på rad (kilde: EPSI Rating Norge). 

– Kundene av TVECO.NET vil i den nærmeste tiden ikke oppleve noen endringer i tjenestene. På sikt skal de få tilbud om Altibox-tjenester, og det skal vi selvfølgelig informere godt om direkte til kundene når den tid kommer, avslutter Anne Berit Rørlien. 

 

Kontaktpersoner:
Anne Berit Rørlien, administrerende direktør Viken Fiber, tlf. 900 10061
Werner Eriksen, daglig leder TVECO.NET AS, tlf. 900 27 759 

 

Om Viken Fiber:
Viken Fiber er Norges største rendyrkede fiberselskap med 200.000 kunder. Vi bygger og drifter egen fiberinfrastruktur i nærmere 60 kommuner på Østlandet og leverer bredbånd- og underholdningstjenester fra AltiboxI 2019 omsatte Viken Fiber for 1,5 milliarder kroner og investerte 656 millioner kroner. Viken Fiber har ambisiøse vekstplaner og langsiktige eiere med sterk tro på fiberinvesteringer. Våre eiere er Lyse Fiberinvest 65% (heleid av Lyse AS), Glitre Energi AS 26,5%, Lier Everk Holding AS 4,5% og Hadeland Energi AS 3,9%. 

Om TVECO.NET AS:
TVECO.NET er et kabel-TV- og fiberselskap med markedsområde nordøst for Oslo. Selskapet tidligere aksjonærer var Tantec Digital AS (90,8%) og privatpersonene Werner Eriksen (7,1%), Kurth Viggo Tviberg (1,4%) og Jonny Torp (0,8%) som også var aksjonærer i Tantec Digital AS. Selskapet har ca. 3.500 kunder hvorav ca. 35 prosent er på fiberteknologi