Sponsorsamarbeid med Spillhuset

Vi er glade for å kunngjøre nok et spennende sponsorsamarbeid, denne gangen sammen med Spillhuset. Spillhuset er en frivillig organisasjon som har som mål å være en sosial møteplass for gaming-interesserte. Og med kjerneverdiene trivsel, kunnskap og samhold er det ikke tvil om at de rette forutsetningene allerede er til stede.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2022/04/Spillhuset-980x438.jpg

Fullt hus! Bilde fra Spillhuset sin Minecraft-uke for mellomtrinnet i vinterferien.

Bredt aktivitetstilbud

Spillhuset har sine lokaler hos Helset fritidssenter på Bærums Verk og drives av frivillige som har bred kunnskap innen data, IT og som brenner for gaming-kulturen. Stedet drives i samarbeid med Ungdom og fritid og utekontakten i Bærum kommune. Organisasjonen tilbyr et gratis lavterskeltilbud hvor det blant annet arrangeres turneringer, kodekvelder og datatreff.

-Vi har 18+ kraftige gaming-pc-er med spill fra Steam, Blizzard/Battle.net og flere andre frittstående produsenter, Nintendo Switch og Playstation 4 med et utvalg spill som Super Smash, FIFA og Rocket League, 4 forskjellige VR briller, og i tillegg en rekke brett- og retrospill, forteller styrets leder Odd-Erik Jovang. -Her kan de også ta med egen pc om de ønsker det. Vi har åpent hver fredag, det er gratis inngang og åpent for alle!

Spillhuset har til nå arrangert blant annet LAN partyer, spill-turneringer og kodekvelder. Dette er noe de ønsker å arrangere mer av i tiden fremover og ideene er mange. De ønsker også å arrangere workshops som for eksempel 3D-printing, pc-bygging og koding. Du kan lese mer om Spillhuset og arrangementene på spillhuset.no

Pc-bygging på Spillhuset

Ønske om et bra nett

Spillhuset ønsker å kunne tilby sine gamere et bra nett. – Før vi inngikk samarbeidet med Viken fiber hadde ofte deltakerne bedre nett hjemme, forteller Jovang. -Vi er veldig fornøyde med at sponsorsamarbeidet med Viken Fiber nå har muliggjort et raskt og stabilt nett for våre gamere.