Et bedre lokalsamfunn

For oss er det viktig å støtte saker som er viktige for kundene våre og som bidrar til et bedre lokalsamfunn. Vi vil skape gode opplevelser for mange og sponse formål som  dekker hele vårt geografiske nedslagsfelt.

Vi søker bredde i våre sponsorater med ulike idrettsgrener, organisasjoner og kulturliv, Vi støtter også arrangementer som relaterer seg til tjenestene vi leverer, som lan og offentlig visning av filmer/ idrettsarrangementer. Det er fint om du leser teksten under før du fyller ut søknaden.

Vi sponser ikke enkeltpersoner, reiser/ turer, religiøse organisasjoner og politiske partier.

Vi behandler søknader to ganger i året – februar og september. Forespørsler som krever rask behandling vurderes fortløpende.

Søk om sponsormidler her:

Husk at du ikke bør oppgi noe som kan oppfattes som sensitive opplysninger om deg selv eller andre i kommentarfeltet nedenfor.

  Spett Gaming – for trivsel og samhold!

  Viken Fiber inngår stadig samarbeid med idrettslag og organisasjoner som satser på e-sport. Nå har vi nylig inngått et samarbeid med Spett Gaming fra Larvik. De er en ideell organisasjon som setter søkelys på gaming, trivsel og samhold på nett.

  Les

  E-sport og fibersatsing hos DBK

  Drammens Ballklubb er den største frivillige organisasjonen i Øren i Drammen. Klubbens viktigste målsetning er å ha et tilbud for alle. Nå tilbyr også ballklubben e-sport og Viken Fiber får ta del i satsningen!

  Les

  Stokke IL satser på e-sport

  Stokke IL er første klubben i Vestfold til å etablere et eget tilbud innen e-sport. Lav ping, lite til ingen nedetid og høy redundans er superviktig for utøvere av e-sport. For Stokke IL ble dermed Viken Fiber en naturlig samarbeidspartner.

  Les

  E-sport i IL Hei – et trygt og inkluderende miljø

  Idrettslaget jobber hver dag for å skape idrettsglede, samhold og en trygg mestringsarena for barn og unge. Med en stabil internettløsning med lite eller ingen nedetid og gode SLA nivåer var Viken Fiber en perfekt match!

  Les
  Pant for lysglimt: Benedicte Louise Espedal, Camilla Marie Claussen og Joakim Borgersen Hansen i Viken Fiber.

  Viken Fiber sponser Superselma

  På kontoret vårt i Drammen har vi plassert flere Superselma- pantebokser hvor våre rundt 140 ansatte kan levere tomflasker som kanskje ellers hadde vært i veien på kontoret eller bare blitt kastet.

  Les