Se hva du vil – når du vil!

Total valgfrihet, suveren fart og grenseløs underholdning – dette er det vi ønsker oss når vi skal ha bredbånd hjemme.
Det gjorde Stina Seiersten også, og derfor var hun ikke tvil om at hun skulle ha Viken Fiber. Hva den hyggelige damen derimot ikke visste da hun bestilte, var at hun samtidig ble kunde nummer 200 000.

Siden starten av 2005 har Viken Fiber vokst til å bli landets største rendyrkede fiberselskap. Samtidig har vi fokus på lokal tilstedeværelse som gjør at vi tar vare kundene våre, og vi leverer lynraskt nett i mer enn 50 kommuner over hele Østlandet.

Med Viken Fiber får du full frihet til å se og surfe på akkurat det du ønsker, når du ønsker det – og du gjør det på et stabilt nett med suveren fart. Faktisk får du servert underholdningen i lysets hastighet!

Hele familien kan strømme musikk, se TV, filmer og serier, surfe på nettet, game og være på sosiale medier – samtidig. Med Viken Fiber får dere nesten ubegrenset nettkapasitet, uten at det går utover hastigheten og kvaliteten. Ikke bare i dag, men også i fremtiden.

– Viken Fiber er det riktige valget

Kanskje det var nettopp dette Stina Seiersten hadde i tankene da hun bestilte tjenestene hos Viken Fiber? Etter litt finregning viste det seg nemlig at hun ble kunde nummer 200 000.

Stina bor i Mysen sammen med to barn, og hun bestemte seg en gang for alle at de fortjente skikkelig fiberbredbånd hjemme. Hun var lei av serier som hakket og et ustabilt hjemmekontor, samtidig virket det fornuftig å være rustet for fremtiden med fiberbredbånd.

– Etter å ha undersøkt litt var jeg ikke i tvil om at det var det riktige valget. Viken Fiber gir meg og familien mulighet til å utnytte våre digitale flater maksimalt, og TV-løsningen fra Altibox, gjør det blant annet mulig å se programmer når det passer oss. Genialt med barn i en hektisk hverdag!

Anne Berit Rørlien (administrerende direktør) og Morten Nygård (direktør salg og kundeutvikling) på besøk hos Stina Seiersten i Mysen.

Fremtidens bredbånd

Alt Stina forteller får administrerende direktør Anne Berit Rørlien til å nikke anerkjennende. Hun har vært hos Viken Fiber fra første dag, og hun har vært med på det hun selv kaller en eventyrlig reise. Og hvem er vel da bedre enn nettopp henne til å fortelle hvorfor Viken Fiber har fått så mange kunder så fort?

– Det er ingen tvil om at det skyldes gode kundeopplevelser, lokal tilstedeværelse og selvsagt at du får det bredbåndet du forventer – og enda mer. Kundene er våre beste ambassadører, så jeg vil benytte anledningen til å takke hver og en for et strålende samarbeid. Vi lover å fortsette å bygge ut Nord-Europas mest moderne fibernett.

Og moderne fiberteknologi gir deg mulighet for samme høye hastighet begge veier. Det er jo ikke slik at du bare laster ting ned fra nettet – stadig mer lastes opp, og da er hastigheten like viktig.

– Nå skal alt opp i skyen. Vi lagrer ikke ting lokalt lenger, men tar sikkerhetskopier og laster opp dokumenter, bilder og videoer til skylagringstjenester. Det krever et helt annet nett enn før, og med fiber går det like fort opp som ned.

Fibernett er nå å betrakte som samfunnskritisk infrastruktur, og stabile og robuste bredbåndstjenester har blitt like selvfølgelig og viktig som vann og strøm. Flere og flere tjenester i samfunnet vårt blir digitale, og spenner fra rene underholdningstjenester til smarte hjem, tjenester innenfor helse og omsorg, undervisning og samferdsel.

– Fiberkabelen har ingen begrensning på datahastigheten som kan gå gjennom den. Det betyr at dersom du har fiber inn til boligen din, er du sikret for fremtiden, avslutter Anne Berit.