Etterlengtet oppgradering blir virkelig for Borg IL

Samarbeidsavtalen med Viken Fiber er med på å gi Borg IL muligheten til å sette i gang en etterlengtet oppgradering av idrettsanlegget. – Dette blir et viktig prosjekt både for klubben, men også for hele nærmiljøet, forteller dugnad- og sponsoransvarlig i Borg IL, Robert Olsen.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2023/12/Q3-Viken-Fiber-13-980x438.jpg

Med tre idretter og over 500 medlemmer er Borg IL en viktig klubb for mange.

– Idrett betyr mye for barn og unge og er en arena hvor de kan kjenne mestring, fellesskap og samhold, forteller sponsor- og dugnadsansvarlig i Borg IL, Robert Olsen. Borg IL er takknemlig for mulighetene støtten fra Viken Fiber gir dem.

– Nå kan vi endelig sette i gang med en etterlengtet oppgradering av idrettsanlegget, forteller dugnad- og sponsoransvarlig i Borg IL, Robert Olsen.

Borg IL

Planene er store og Borg IL gleder seg stort over prosjektet de nå skal i gang med.

–Mye kommer til å skje her fremover, sier Robert og kikker utover idrettsplassen.

– Det blir ny kunstgressbane, klubbhuset får ny fasade, vi får flere flotte lekeapparater og en helt rå sandvolleyballbane.

En lekeplass er sårt ønsket på idrettsplassen. Det vil bli en fin plass nærmiljøet kan få mye glede av.

– Ikke minst blir det fint med et aktivitetstilbud for foreldre som har med søsken på fotballtrening og kamper, legger Robert til.

Borg IL

NYTT IDRETTSANLEGG: Borg IL gleder seg til å få på plass et helt nytt idrettsanlegg. Anlegget vil være til glede for hele nærmiljøet.

Her knyttes livslange vennskap

På Borg-banen er det full aktivitet hver eneste dag. Hjemmearenaen til Borg IL er en møteplass for mange barn og unge i nærmiljøet. Her fylles alle flater opp av ivrige spillere i alle aldre.

– Noen av de beste minnene jeg har fra barndommen er herfra, forteller Robert og fortsetter:

– Fotballen og miljøet rundt har betydd mye i oppveksten. Det er her jeg har fått mange av vennene jeg har i dag.

Robert håper at Borg IL vil bety like mye for barn- og unge han nå møter i klubben.

Borg IL

HJELPER PAPPA: Robert får god hjelp av sønnen Felix på fem år og datteren Vilde på syv år. Fotballtrening har blitt en fin kvalitetstid for familien.

For å få til dette er klubben avhengig av gode samarbeidspartnere og sponsorer. En av disse er Viken Fiber, en av Borg IL sine nyeste sponsorer.

– For klubben betyr det mye å ha fått en samarbeidsavtale med Viken Fiber.

– Utover den økonomiske støtten bidrar Viken Fiber med masse flotte giveaways til arrangementer og stiller opp på blant annet Borgdagen, som er et stort arrangement her hver høst.

Viken Fiber bygger og drifter fibernett over store deler av Østlandet, og leverer TV- og internettjenester fra Altibox. For Viken Fiber er det viktig å støtte saker som er viktige for kundene, og som bidrar til et bedre lokalsamfunn. Slik som avtalen med Borg Fotball, et samarbeid begge parter er stolte av.

– Vi er stolte over avtalen vi har med Viken Fiber. De støtter jo mange store klubber, og at vi er en av dem er jo veldig stas, sier Robert.

Borg IL

TULL OG TØYS: Borg IL er en breddeklubb og det skal ikke være for seriøst. Her er det alltid tid til litt tull og tøys.

En viktig arena for både barn og foreldre

Idretten betyr mye for barn og unge, men også for foreldrene på sidelinjen.

–Det er en fin plass å bli kjent med andre foreldre og knytte tettere bånd, sier sponsor- og dugnadsansvarlig.

Robert skryter av miljøet i klubben og forteller at frivillighet- og dugnadsånden er svært sterk.

– Hele klubben drives jo av frivillighet, og det er primært foreldre som er trenere og lagledere. Det legges ned utallige timer i løpet av et år.

– Når man kommer hit på ettermiddager og i helger, og ser gleden hos barna som driver med dette, er det hundre prosent verdt det.

Utover rollen som sponsor- og dugnadsansvarlig er Robert både trener for fem års laget til sønnen sin, og lagleder for både fotballaget og håndballaget til datteren sin på syv år.

– Det er helt klart klart nok å holde fingrene i, men jeg elsker å engasjere meg i barnas idretter. På den måten får jeg både tilbringe mer tid med dem og være sosial med andre foreldre, avslutter han.

Borg IL

FÅR MANGE VENNER OG LÆRER TRIKS: Syv år gamle Vilde gleder seg til fotballtrening hver uke. Her har hun fått nye venner og lært mange nye triks.