Lynraskt internett gjør det mulig for Tollnes BK å arrangere gamingcuper for barn og unge

Med Viken Fiber i ryggen er Tollnes BK med på å kunne gi barn og unge et tilbud både på og utenfor banen. – Viken Fiber er helt klart en av våre mest engasjerte sponsorer, forteller daglig leder i Tollnes BK, Audun Thorsen.

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2023/06/Tollnes-ballklubb-980x438.webp

SATSER PÅ E-SPORT: Med Viken Fiber på laget har Tollnes Ballklubb nå mulighet til å satse på e-sport for barn og unge. Den økonomiske støtten fra TV og internett leverandøren har gjort det mulig for klubben å starte flere lag og ansette en egen e-sport trener.

– Viken Fiber er helt rå på internett. De leverer stabilt nett av høy hastighet som sørger for at vi blant annet kan arrangere gaming cuper for barn og unge i klubben, sier Audun.

Viken Fiber er opptatt av lokalmiljøet og støtter en rekke idrettslag på steder hvor de bygger og leverer fibernett. Tollnes BK er en av klubbene som nå har Viken Fiber i ryggen. Den lokale fotballklubben har rundt 350 medlemmer og tilbyr både fotball og e-sport.

– Vi er utrolig fornøyd med samarbeidet vi har med Viken Fiber. Jeg har aldri før vært i kontakt med en så engasjert sponsor. De er alltid på tilbudssiden og villig til å finne gode løsninger for oss, skryter den daglige lederen.

Viken Fiber er lokal leverandør av Altibox i store deler av Telemark og Agder. I produktpakkene Altibox Standard og Altibox Extra leverer de lynraskt fibernett og tv-pakker med stor valgfrihet på både kanaler og strømmetjenester. I begge pakkene får man med programarkiv, 500 timer opptak og Altibox-appen.

Tollnes Ballklubb

VIKEN FIBER I RYGGEN: Nå er Viken Fiber sin logo på ryggen til hele klubben, noe vi er veldig stolt av, sier den daglige lederen.

Satser på e-sport

Som følge av samarbeidet med Viken Fiber kan Tollnes BK nå tilby e-sport til barn og unge fra 8 år og oppover.

– Jeg synes det er veldig gøy å se at unger som har sluttet på fotball nå blir med på et e-sport lag og finner glede i det, sier Audun.

– Den økonomiske støtten vi har fått fra Viken Fiber har gjort det mulig å ansette egne trenere og starte flere e-sportlag. Med gode internettlinjer har vi også hatt mulighet til å arrangere større gamingturneringer, noe som har vært en stor suksess.

Audun har vært leder i Tollnes BK de siste seks årene og forteller at noe av det beste med jobben er å kunne bidra til at barn- og unge har et sted å være og utvikle seg.

– Det er ikke noe bedre enn å se barn- og unge bygge relasjoner og glede seg over gode presentasjoner i et trygt miljø. Vi samarbeider tett med Klyve barneskole og Kongerød ungdomsskole om å gi alle i vårt lokalmiljø et sted å være både på og utenfor banen.

Tollnes Ballklubb

TAKKNEMLIG FOR STØTTE OG ENGASJEMENT: Daglig leder i Tollnes ballklubb, Audun Thorsen er takknemlig for støtten og engasjementet klubben har opplevd å få fra Viken Fiber.

Med Viken Fiber i ryggen – bokstavelig talt

Det er ikke bare e-sporten som drar nytte av det gode samarbeidet med Viken Fiber, det gjør også spillerne ute på banen.

– Jeg spøkte ikke når jeg sa at vi hadde Viken Fiber i ryggen, sier Audun og viser stolt frem Tollnes BK sine nye drakter med Viken Fiber sin logo på ryggen.

– Pengene vi får fra Viken Fiber går også til innkjøp av diverse utstyr, som gjør det mulig å arrangere aktiviteter for alle barn-og unge i vårt lokalmiljø Klyve, Kongerød, Tollnes og Nenset.

– Nå er Viken Fiber sin logo på ryggen til hele klubben, noe vi er veldig stolt av, avslutter den daglige lederen.

Lynraskt internett til hele familien

I over 20 år har Viken Fiber levert lynraskt og stabilt fiberbredbånd til norske hjem. I hele Norge finnes det Altibox-partnere som hjelper deg på nett. Familien Thorgrimsen fra Porsgrunn har hatt Altibox i snart fire år og kunne ikke vært mer fornøyd med hastigheten og valgmulighetene Viken Fiber gir dem.

– I dag er man 100 prosent avhengig av internett og det avgjørende å ha noe som fungerer. Viken Fiber sitt lynraske fibernett er derfor perfekt når vi er mange som skal koble oss på nett, sier familiefaren, Roger Thorgrimsen.

– Ikke minst er det overlegent for de som driver med gaming, noe jeg tror sønnen min Alexander setter pris på, sier han og kikker bort på sønnen som sitter ved siden av han i sofaen.

– Helt klart, bekrefter Alexander. Det er viktig med høy hastighet og stabilt nett. Ingen liker å spille med en som hopper inn og ut hele tiden, sier han.

Tollnes Ballklubb
Lav ping, lite til ingen nedetid, og høy redundans er superviktig for Viken Fiber som hele tiden jobber for å gi alle gamere den beste opplevelsen. Fibernettet som Viken Fiber har bygd sammen med Altibox-partnerskapet gir lynraskt nett med lav responstid og trygge gaming-servere til både den hardbarka gameren og nybegynneren.
Et samlingspunkt med uendelig av valgmuligheter

Den nye tv- og strømmeboksen til Altibox byr på et gigantisk univers av underholdning – i en fin og enkel oversikt. Perfekt når familien Thorgrimsen skal sette seg ned og velge det de vil se på.

– Ettersom barna blir større er det sjeldnere og sjeldnere vi setter oss ned for å se på noe sammen, men når vi først gjør det er det fint å kunne ha gode valgmuligheter, smiler Roger.

Med Altibox får familien en oversiktlig meny på dekoder der de kan legge inn de appene de bruker mest. Du kan helt enkelt laste ned dine favorittapper fra Google Play-butikken og få alle strømmetjenestene samlet på ett og samme sted. Det er også mulighet for trådløs tilkobling.

– En annen ting jeg setter pris på med Viken Fiber er den gode tilgjengeligheten. Har jeg en sjelden gang måtte ringe kundeservice har jeg fått hjelp med en gang. Og har det vært et problem har det alltid løst seg kjapt, avslutter han.

Tollnes Ballklubb

ET SAMLINGSPUNKT: Når familien først samles i sofaen for å se på noe er det fint å kunne ha så mange valgmuligheter som Altibox tilbyr.