Hvorfor du skal velge Viken Fiber?

Fibernett er nå å betrakte som samfunnskritisk infrastruktur, og stabile bredbåndstjenester har blitt like selvfølgelig og viktig som vann og strøm. Vi har lang erfaring i å bygge et robust fibernett som dekker behovet for kapasitet og hastighet for våre kunder, både i dag og i fremtiden.

Lurer du på hvorfor du bør velge fibernett til din bolig? Vi ønsker å gjøre valget enkelt for deg og har derfor samlet seks gode grunner for at du skal velge oss!

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2022/02/nye-altibox-tv-980x438.jpg

1. Irritasjonsfritt fibernett

Lite er mer irriterende enn at fotballkampen hakker fordi naboen gamer. Eller motsatt. Vi sørger for at du har en egen fiberkabel helt uten påvirkning fra andres nettbruk. Fiberbredbånd er, enkelt forklart, internett med uendelig kapasitet.

Vi leverer deg linjer med opp til 1000 Mbps i begge retninger. Det gir mer enn nok kapasitet til hele familien, uansett hvor mange mobiler, nettbrett og PC-er som bruker internett. Du får like høy internetthastighet til opp- og nedlasting – noe som er ekstra viktig på hjemmekontoret!

Hvis du trenger bedre trådløs dekning i kjellerstua, på loftet eller i garasjen, så anbefaler vi Altibox Wifi Overalt. Mesh-nettverket Altibox Wifi Overalt sprer wifi-signalene, slik at du kan si farvel til varierende dekning rundt om i hjemmet. Tjenesten er enkel å ta i bruk, og du får fornøydhetsgaranti i 60 dager.

2. All underholdning på ett sted

Med Altibox får du et gigantisk univers av underholdning. Kanaler og strømmetjenester som Netflix, Viaplay og TV 2 Play, apper, spill. Samlet i en fin og enkel oversikt. Håndplukk dine favoritter og få akkurat det du ønsker deg i din tv-pakke. Innholdet kan du velge inn med poengene dine, eller du kan laste ned appene fra Google Play.

Du kan bytte inn og ut kanaler og strømmetjenester av tv-pakken din så ofte du vil. Det er også enkelt for deg å ta underholdningen med på ferie!

3. Norges mest fornøyde kunder ♥

EPSI Rating Norge har målt kundetilfredsheten i bredbånds-, tv- og strømmebransjen. ‘Eksamensresultatene’ viser at Altibox-partnerskapets bredbåndskunder atter en gang er Norges mest fornøyde. Dette motiverer oss skikkelig og vi skal jobbe hardt dette året også for å forbedre oss enda mer!

4. Kundeservice døgnet rundt

Vår kundeservice hjelper deg hele døgnet – alle dager. Som en av få fiberleverandører er vi også tilgjengelig i helger og på helligdager. Du kan ringe oss, chatte med oss eller sende oss en melding på Facebook. – Vi er der for deg.

5. Altibox for gamers

Gamere stiller skyhøye krav til nettet. Det må være raskt, det må være stabilt, det må rett og slett fungere optimalt til enhver tid, slik at spillopplevelsen blir perfekt. Det er krav som vi tar på alvor. Og selv om du ikke spiller selv, så kan du takke alle de som gamer, nettopp fordi de utfordrer oss til å levere enda bedre produkter.

6. Lokal tilstedeværelse

Vi er din lokale Altibox-leverandør på Østlandet. Med tv og internett fra Altibox står opplevelsene i kø. Opplevelser som gir oss mer til felles. Full frihet og magisk underholdning med strømmetjenester, film og valgfrie kanaler – kombinert med superraskt og stabilt nett.

Vårt hovedkontor er i Drammen og vi har avdelingskontor i Lillestrøm, Sarpsborg, Halden, Porsgrunn og Hønefoss. Nærheten til kundene betyr mye for oss og vi er opptatt av å ta et aktivt samfunnsansvar ved å støtte saker i nærmiljøet som er viktige for kundene våre. Vi sponser derfor mange lokale idrettslag og foreninger i hele vårt område.

Og forresten, visste du at installasjon av fiber er enkelt? Vi håndgraver fiberrøret fra din tomtegrense og til husveggen og installerer fiberen i din bolig – uten at du behøver løfte en finger.