Gode grunner for å velge Altibox Bedrift

Lurer du på hvorfor du bør velge Altibox til din bedrift? Vi ønsker å gjøre valget enkelt for deg og har derfor samlet noen gode grunner for at du skal velge oss!

https://vikenfiber.no/wp-content/uploads/2024/01/Viken-Fiber-jan23_49-980x438.jpg

Altibox Bedrift

Vårt fiberbredbåndstilbud leverer en imponerende kombinasjon av høy hastighet, allsidig funksjonalitet og overlegen stabilitet. For bedrifter tilbyr vi en dedikert fiberforbindelse til nettet, med muligheten for imponerende hastigheter på opptil 10 gigabit per sekund. Dette gir bedriften ikke bare lynrask tilgang til internett, men gir også fleksibilitet ved å kunne oppgradere hastigheten etter behov. Vår prismodell er enkel og forutsigbar for bedriftene, med en fast, månedlig pris uavhengig av bruken. Vår løsning åpner også for tilgang til tv-tjenester, slik at bedriften kan dra nytte av en bredere underholdnings- og informasjonstilgang.

Lokalt og tilgjengelig for deg ​

Med kontorer strategisk plassert over hele Østlandet og med ansatte som er kjent med de lokale områdene, kan vi tilby deg en dedikert kontaktperson som vil følge deg gjennom hele leveranseprosessen. Dette betyr at du vil ha en personlig støtte fra noen som ikke bare er kjent med våre tjenester, men også med de spesifikke behovene og utfordringene i ditt geografiske område. Vår målsetting er å sikre at kundeopplevelsen din er enkel og trygg. Du er velkommen til å kontakte oss når som helst med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. ​

Skreddersydde og pålitelige løsninger ​

Vi skreddersyr løsninger og vi holder alltid det vi lover. Vi er fleksible og tilpasningsdyktige for å møte dine behov. ​​Som din lokale Altibox-leverandør kan vi tilby et komplett og konkurransedyktig sett av tjenester for internett, tv og telefon som garantert vil gi deg gode kundeopplevelser.

Ingen store kostnader for deg som kunde ​

Vi investerer stort for å bygge kritisk infrastruktur og levere Altibox-tjenester til bedrifter. Derfor slipper du høye etableringsgebyrer – vi fokuserer på å levere en førsteklasses opplevelse, med håp om at du blir fornøyd og forblir vår kunde.

Wifi-løsninger med sikkerhetstjenester

Tilgangen til internett er en kontinuerlig risiko for bedriften, de ansatte og kundene. Vi tilbyr et bredt utvalg tjenester innenfor datasikkerhet eller såkalt ‘cyber security’. Hos oss får du trådløse aksesspunkter og routere som hindrer inntrengere å utføre skade eller drive krypto-utpressing.